Ecobox BDT

Meillä on useita erilaisia pienpuhdistintyyppejä, näistä Ecobox BDT on pienin. Se sopii ihanteellisesti yksittäisiin kotitalouksiin joilla on tarve puhdistaa jätevetensä, mutta ei ole tarvetta WC-vesien puhdistukselle. Ecobox BDT on yksinkertainen, helppokäyttöinen ja tarpeeksi pieni sekä helposti asennettava jotta se voidaan kätevästi asentaa pientalo ja loma-asuntokäyttöön. 


BDT tulee ruotsista ja tarkoittaa uima- tiski ja pesuvettä, eli Suomeksi harmaat vedet ja on luonnollinen valinta niille, joilla on tarve puhdistaa kiinteistön jätevedet, mutta mustat vedet käsitellään muulla tapaa, tai niitä ei ole.
Puhdistusprosessi tapahtuu yleensä kolmessa vaiheessa – mekaaninen, biologinen ja kemiallinen – ja muihin tekniikoihin verrattuna on pienpuhdistamo erittäin tehokas puhdistettaessa biologisia happea kuluttavia aineita kylpy- pesu ja tiskivesissä eli harmaissa vesissä.

Pienpuhdistamo Ecobox BDT – täydellinen kylpy-, tiski-, ja pesuvesien puhdistamiseen

Ecobox BDT on täydellinen jätevesien puhdistusjärjestelmä, joka käsittelee kylpy-, tiski- ja pesuvedet ilman pienintäkään ongelmaa. Suurin etu Ecobox BDT`ssä on, että se on järjestelmä, jota ei tarvitse koskaan kaivaa ylös. Jotta tämä olisi mahdollista, niin olemme tukeutuneet tunnettuun teknologiaan, joka ei ole herkkä sähkökatkoille, virtauksen vaihteluluille ja lämpötilojen muutoksille. Laadun varmistamiseksi laitteisto on testattu ja hyväksytty eurooppalaisissa ja kansainvälisissä testeissä.

Ecobox BDT puhdistaa veden kolmessa vaiheessa, ennen kuin on aika päästää se takaisin luontoon. Kaikki käsittelyprosessin osat mahtuvat yhteen yksikköön, eikä maasuodattimia tai imeytyskenttää tarvita Ecobox BDT`n jälkeen. Kaikki tämä siksi että saadaan jätevesien puhdistus sinunkin kiinteistöstäsi helpoksi.

Laite on yksinkertainen ja lähestulkoon huoltovapaa. Ainoa aktiivinen ainesosa, jota tarvitaan on happi. Se syötetään pumpulla joka sijaitsee märän alueen ulkopuolelle. Itse järjestelmä perustuu painovoimaan, mikä tarkoittaa, että vesi virtaa eteenpäin oman painonsa ansiosta. Yksinkertaista ja tehokasta.

Helppo asentaa, helppo käyttää ja pitkäikäinen

Ecobox BDT on tehty HD-polyeteenistä (kierrätettävää termomuovia). Materiaali on kestävää ja kevyttä, ja samaa materiaalia jota käytetään maahan kaivettavissa vesiputkissa.

Kevyen painonsa vuoksi laitteisto on helppo kuljettaa, käsitellä ja asentaa. Siinä ei myöskään ole mitään liikkuvia osia mitkä voisivat kulua. Tämä takaa korkean toimintavarmuuden ja pitkän eliniän.

Korvaa vanhat puhdistustekniikat

Unohda vanhat puhdistustekniikat jotka eivät täytä vaatimuksia lähestulkoonkaan. Järkevää Ecobox BDT`ssä on, että kaikki puhdistusvaiheet on integroitu yhteen ainoaan säiliöön.

Et tarvitse erillistä saostussäiliötä tai mitään jälkipuhdistusta koska koko puhdistus tapahtuu boxissa. Kemikaaleja ei myöskään tarvita, joten sinun ei tarvitse huolehtia kalliista kemikaalipumpuista jotka voivat vioittua. Puhdistusprosessin jälkeen, vesi on täysin verrattavissa uimaveteen Suomen järvissä

Ecobox on valmistettu kestämään arktisten ilmaston

Monet asiakkaat valitsevat meidän minipuhdistamon koska se on teknisesti yksinkertainen. Emme usko, että kenelläkään olisi viemärit suurena harrastuksena. Siksi olemme keskittyneet tunnettuun teknologiaan, joka toimii pohjolan vaativissa olosuhteissa. Tuotanto tapahtuu Övertorneåssa. Tulos: Puhdistamo joka työskentelee huomaamattomasti. Päivästä toiseen, vuodesta toiseen.

Näin Ecobox BDT puhdistaa jätevetesi
Kaikki puhdistus tapahtuu samassa yksikössä, ei kuluvia tai liikkuvia osia.

  1. Mekanisk puhdistus
    Kun jätevesi tulee Ecoboxiin, sisältää se sekä biologisia ja kemiallisia yhdisteitä, mutta myös hiukkasia ja kiinteää materiaalia. Nämä osat käsitellään kahdessa kamarissa jossa nämä osat laskeutuvat kamarin pohjaan.
  2. Biologinen puhdistus
    Sen jälkeen kun hiukkaset on eroteltu vedestä, on siinä jäljellä bakteereita ja biokemiallisia yhdisteitä. Nämä puhdistetaan käyttäen biologista prosessia, joka saa ravinteensa jätevedestä ja hapesta. Tässä puhdistusvaiheessa lisätään ilma ja biofilmi kehittyy, jonka tehtävänä on hajottaa haitallisia yhdisteitä.
  3. Kirkasvesivaihe
    Kun aktiivinen puhdistus on valmis, johdetaan vesi kirkasvesivaiheeseen, missä viimeisetkin hiukkaset uppoavat pohjalle ennen kun vesi päästetään ulos. Tämän vaiheen jälkeen vesi on kirkasta ja puhdasta ja täysin vapaa happea kuluttavista aineita, sekä valmis palaamaan jälleen luontoon.

BDT_utsida_logotyp

Minipuhdistamo Ecobox BDT

• Normaalille ja korkeatasoiseen puhdistukseen
• Ei ohjausjärjestelmiä
• Ei lisättäviä kemikaalia tai muita aineita
• Vain painovoima – ei kiertopumppuja
• Kaikki integroitu yhdeksi kokonaisuudeksi – nopea asennus
• Matalat käyttökustannukset
• Puhdistaa kaikki kylpy-, tiski- ja pesuvedet (harmaat vedet)
• Yksinkertainen lietteentyhjennys
• Kerta-asennus, ei tarvitse koskaan kaivaa uudelleen.

1.BDT_funktion.01
2.BDT_funktion.03
3.BDT_funktion.04