Ecobox Bio

Meidän suurimmat puhdistamot pystyvät käsittelemään pienemmän yhteisön tuottamat jätevedet

Tarjoamme häiriöttömästi toimivia kokonaisratkaisuja yhteisöille koskien toimintavarmuutta ja tehokasta jätevesien puhdistusta. Ecobox Bio koostuu kehittämästämme osakokonaisuudesta joka on rakennettu sopimaan muutaman talouden tarpeista aina pienempään yhteisöön asti (1000 asukasta). Puhdistamomme täyttävät korkeimmatkin puhdistusvaatimukset mikä pienentää luontoon tulevien haitallisten ja terveydelle vaarallisten aineiden määrää maastossa, järvissä ja vesistöissä. Meidän maailmassa korkealaatuinen jäteveden puhdistus on yksinkertaista ja suoraviivaista.

Ecobox on vankka ,vapaa kemikaaleista ja siinä on sisäänrakennettu bakteerien puhdistus

Meidän pienpuhdistamossa on sisäänrakennettu bakteerien puhdistus jonka ansiosta se on hyväksytty erittäin herkkiin kohteisiin, esimerkiksi järvien läheisyyteen ja vesiensuojelualueille kun katsotaan tartunnantorjuntaominaisuuksia. Ecobox Bio rakentuu luotettavaan ja älykkääseen teknologiaan ilman mitään kemikaaleja, pumppuja tai arkoja ohjainkomponentteja. Käytännössä tämä merkitsee matalampia kustannuksia ja turvallisempaa toimintaa. Meillä on ratkaisu kaikkiin jätevesien puhdistustarpeisiin.

Yksi kontakti suunnittelusta, asennukseen, käyttöön ja huoltoon

Toivomukset vaihtelevat eri yhteisöissä – joskus haluamme hoitaa useimmat asiat itse kun käytettävissä on kaivuuseen ja käyttöön tarvittavat resulssit omasta takaa, ja toisinaan haluamme että joku muu pitää punaista lankaa käsissään läpi koko jätevesiprojektin. Ecotec`illa on sertifioituja yhteistyökumppaneita eri puolilla maata ja voi tarjota kokonaisratkaisun jossa huolehdimme viranomaiskontakteista valmiiseen puhdistamoon ja senkin jälkeen vielä huollosta ja toiminnasta. Ota meihin yhteyttä, niin kerromme mielellämme enemmän meidän ainutlaatuisesta ja kattavasta kokonaisratkaisusta.