Vapaat työpaikat

Haemme jälleenmyyjiä ympäri Suomea.

Jos sinulla on LVIS suunnittelu/asennus osaaminen hanskassa ja maine vastuullisena toimitsijana olet juuri oikea henkilö edustamaan yritystämme täällä suomessa omalla alueellasi. Uudellamaalla meillä on jo edustus, mutta muualle suomeen haemme osaavia vastuuta tuntevia yrittäjiä.

Ota yhteyttä numeroon 040-1312 777

tai sähköpostilla ari.koskinen@ecot.se

 

Yriyksemme pääkonttori sijaitsee Tornionlaaksossa. Övertorneåssa. Yritys on toiminut  90-luvun puolivälistä asti ja vuodesta 2010 asti olemme kehittäneet uuden tuotesalkun sisältäen pienpuhdistamoita jotka toimivat ilman kemikaaleja ja liikkuvia osia. Filosofiamme on että Jäteveden puhdistus on oltava vankkaa ja yksinkertaista kiinteistönomistajalle ja samalla tarjoaa erittäin hyvän puhdistustuloksen . Meidän on yksinkertaisesti otettava vastuu lähiympäristöstämme!

Olemme vuodesta 2010 EU-sertifioneet  uudet tuotteemme  ja vakiintuneet tärkeänä toimijana Ruotsissa. tänä päivänä työskentelemme erilaisissa kansallisilla ja kansainvälisillä tutkimus ja kehitysbrojekteissa

 

 

 

Skandinavisk Ecotech on yritys joka sijaitsee Övertorneåssa, tornionlaaksossa.

Yritys on toiminut 90-luvun puolivälistä. 2010 asti yritys on kehittänyt uuden modernin tuotesalkun pienpuhdistamoita jotka toimivat ilman kemikaaleja ja ilman liikkuvia osia. Filosofiamme on että jätteiden puhdistus on oltava tehokasta ja yksinkertaista kiinteistönomistajalle ja samalla puhdistuksen tulos on erittäin korkealla tasolla. Meidän on yksinkertaisesti otettava vastuu lähiympäristöstämme Ruotsissa,Pohjoismaissa ja Euroopassa!