Viemäröintitekniikat

Oletko valitsemassa viemäröintitekniikkaa? Silloin sinun on paras lukea tämä ensin. Markkinoilla on olemassa lukuisia erilaisia teknisiä ratkaisuja yksittäisen jäteveden puhdistukseen, kuten pienpuhdistamot, saostussäiliöt, infiltraatoi, maasuodatus ja sepritankit.Tärkeitä asiotia joita on otettava huomioon tässä vaiheessa on puhdistustulos, käyttöikä, toimintavarmuus ja taloudellisuus. Lisäksi kannattaa ottaa yhteyttä kuntasi asiasta päättäviin elimiin ja tarkistaa mitkä tekniikat ovat sinun kunnassasi hyväksyttäviä. Todennäköisyys on suuri että meidän pienpuhdistamo on mukana listassa tuotteista jotka täyttävät tiukimmat vaatimukset.

Tärkeää ajatella ennen viemäröintitekniikan valitsemista

1. Keskustele mielellään ensin asiantuntian kanssa maaperän sopivuudesta, sillä maaperä vaikuttaa siihen mikä tekniikka siinä toimii.

2. Kun olet löytänyt muutamia mielenkiintoisia vaihtoehtoja, kannattaa tarkistaa, täyttävätkö ne kuntasi vaatimukset.

3. Mieti pitkäaikaisesti ja ympäristöfiksusti Katso siksi että investoit puhdistustekniikkaan joka on pitkäikäinen ja ylittää olemassa olevat toimintavaatimukset.

4. Investoi jätevesitekniikkaan joka mahdollistaa ravinneaineiden kiertokulun ympäristöviranomaisten suositusten mukaisesti.

5. Jos haluat vertailla käyttökustannuksia, voit laskea arviomääräisen vuosikustannuksen jakamalla hankintahinnan lasketulla eliniällä.

Älä epäröi ottaa yhteyttä, jos sinulla on kysymyksiä tai ajatuksia yksittäisen viemäröinnin tekniikoista. Meillä on tietoa eri järjestelmistä. Meihin saa yhteyden osoitteesta infofi@ecot.se tai puhelimitse: 040-1312777